Professionaalse lasteaiaõpetaja ABC

25,00 

Teemad: enesehoid ja töörõõm rühmameeskonna koostöö alustalad peredega koostöö kuldreegilid lapsest lähtuv õpe ja projektõpe

Kirjeldus

Oled lahkelt oodatud vaatama 14-päeva jooksul veebikoolitust endale sobival ajal. Koolitus sobib alustavale õpetajale, aga ka hästi juba töötavale õpetajale.

Tagasiside osalejatelt:

Kuna olen haridusvaldkonnas algaja, siis oli minu jaoks kogu info tuleviku jaoks väga vajalik. Lisaks ülikoolis kaetud teemadele jäi kõlama südamlikkuse ja austava suhtumise teema, rühmasiseste koosolekute vajadus erinevate olukordade ja probleemide lahendamisel, ning rühmaliikmete võrdsus aga erinev vastutus 🙂 Tekkis huvi paljude teiste koolituste osas, seega hoian silma peal või loodan läbi tulevase tööandja koolitustel osaleda 😃 Lugupidamisega ja tänutundega
Suur suur aitäh väga toreda koolituse eest! Tore oli kohata nii mõndagi tuttavat, kuid samas ka saada uusi mõtteid, et mida ja kuidas teha veel paremini, et minu töö, lapsed ja naiskond oleksid veel rohkem õnnelikumad ja rahul.
See, mis oli tuttav andis kinnitust, et teen seda, mida ma teen, suure südame ja armastusega ning hästi. – Olen enda töös lähtunud alati sellest, et lapsed ja pered on minu jaoks võrdsed ja ühtmoodi armsad, kuid mõni laps on nii öelda natuke “erilisem” ja vajab lihtsalt rohkem tähelepanu, mõistmist ja hoolt.
Tore oli koolitusel kohata lauseid : a) Me ei saa valida lapsi ja peresid, peame nende kõigiga hakkama saama. b) Iga laps on eriline ja väärtuslik. c) Iga laps õpib oma tempos ja omamoodi. – Juhtkonnalt ja vanematelt olen saanud tihti tagasisidet lausega “Rühm ja lapsed on täpselt sinu nägu – rahulikud, rõõmsad ja säravad”.
Enda arendamise eesmärgil jätan meelde laused: – Kõik väljakutsed on võimalus areneda (sest väljakutsed mulle meeldivad).
Küsi abi, see ei näita sinu nõrkust, vaid tugevust. – Hommikuring meie tunde tekitamiseks. – „Rääkivad seinad“ – Tema veel ei oska aga ta on meie kaaslane ja meie oleme tema sõbrad. – Laseme lastel teha vigu ja kiidame neid, sest läbi nende nad õpivad.

Koolituse teemad:

  • enesehoid ja töörõõm
  • rühmameeskonna koostöö alustalad
  • peredega koostöö kuldreegilid
  • lapsest lähtuv õpe ja projektõpe

Koolitaja Maili Liinev on õpetaja kogemusega koolitaja, kes on eripedagoog ja superviisor, töötanud pikalt alustavate õpetajatega ja teinud koostööd paljude lasteaedadega. Vaata Maili kohta täpsemalt: www.maililiinev.ee/minust